Samenwerking en samenwerken

Samenwerking en samen werken.
Als het om de mens gaat hebben we een nadrukkelijk visie die gericht is op respect, zorg en aandacht. Dat hebben wij binnen Edward Otten vormgegeven onder de noemer ‘Samenwerking en Samen Werken’.


Samenwerking.
Edward Otten werkt veel in opdracht. De samenwerking met de klant om tot een mooi en duurzaam product te komen zien wij al als een waardevol proces. Daarnaast wordt er ook samen gewerkt met andere bedrijven en kunstenaars, waaronder bedrijven in (roestvrij)staal, steen, glas, stof, verf etc. Al deze bedrijven passen in de duurzaamheidsfilosofie van Edward Otten.


Samen Werken.
Edward Otten vindt het belangrijk oog te hebben voor zijn medemens. Het is zijn droom om mensen via het bedrijf Edward Otten te helpen die niet eenvoudig binnen onze huidige maatschappij een werkplek kunnen vinden. Structureel zijn er twee mensen werkzaam binnen het bedrijf die op hun eigen wijze een mooie bijdrage leveren. Met de ontwikkeling van het bedrijf Edward Otten zullen de hoeveelheid werkplekken voor deze groep toenemen.
Ook is Edward Otten in het verleden regelmatig benaderd door, ouders van jonge jongens, in de leerplichtige leeftijd. Deze jongens hebben (tijdelijk) moeite met school. Ook voor hen wordt per keer gekeken of er een passende werkplek te creëren is. De benadering en houding van Edward Otten spreekt deze jonge jongens en hun ouders aan. Met name omdat Edward Otten geen meubelbedrijf is, maar een bedrijf waar kunst en unieke meubels worden gemaakt. Door in kleine groepjes, of één op één te werken, wordt het voor deze jongens een positieve ervaring.


Dit maakt Edward Otten.

Share